KL får ny direktør for sundhed
Christian Harsløf bliver ny direktør sundhed, ældre og digitaliserings- og teknologiområdet i KL. Han har bl.a. tidligere været direktør for Social, Job og Sundhed i Roskilde Kommune.

KL får ny direktør for sundhed For at imødekomme flere kronikere og ældre, satser KL på velfærdsteknologi og ansætter Christian Harsløf til at stå i spidsen for området.

Flere ældre, flere kronikere, flere sundhedsopgaver, men ikke flere penge eller mere personale. Det er de sædvanlige forudsigelser, når kommunerne kigger ind i spådomskuglen og vurderer fremtiden på sundhedsområdet. Derfor har Kommunernes Landsforening (KL) præsenteret en ny strategi på digitaliseringsområdet og har hentet en ny direktør til at varetage området. Den nye direktør er 38-årige Christian Harsløf, der i øjeblikket har en stilling hos Deloitte Consulting Public, men tidligere har været direktør for Social, Job og Sundhed i Roskilde Kommune,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind