Johnson & Johnson udskyder udrulningen af vacciner i EU efter amerikansk udmelding I kølvandet på at USA tidligere i dag valgte at sætte vaccination med Johnson & Johnsons COVID-19-vaccine på pause efter en række tilfælde af sjældne blodpropper hos vaccinerede, har medicinalselskabet valgt at sætte udrulningen af vacciner i EU på pause.

Tidligere i dag meddelte de amerikanske sundhedsmyndigheder, at man har valgt at sætte Johnson & Johnsons COVID-19-vaccine på pause efter seks sjældne tilfælde af blodpropper blandt de cirka syv millioner amerikanere, som er vaccinerede med vaccinen. Det pointeres, at der tale om ekstremt sjældne tilfælde, og at sagen nu skal undersøges nærmere. »Selvom tilfældene er enormt sjældne, anbefaler vi, at man sætter vaccinen på pause og giver CDCs eksperter mulighed for at undersøge bivirkningerne til bunds,« sagde Anne Schuchat, vicedirektør...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind