Fedtfattig kost reducerer ikke risiko for hjertesygdom eller kræft

At spise mindre fedt påvirker tilsyneladende ikke risikoen for hjertesygdom eller tarmkræft. Det kan derimod have en positiv effekt på risikoen for at få brystkræft, viser en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Journal of the American Medical Association. Resultaterne er en del af den store Womens Health Initiative undersøgelse, som i alt omfatter 161.000 kvinder. En del af undersøgelsen har fokuseret på fedtfattig kosts betydning for at kunne reducere hjerte-kar-sygdomme og kræft. 48.000 blev fordelt i to grupper, hvor den ene...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement