Fagforening accepterer bortvisning af speciallæge Min fagforening syntes, at min bortvisning var i orden. Jeg havde blot sagt, at jeg ikke så mig i stand til at leve op til lægeløftet, hvis jeg skulle arbejde under Sundhedsplatformen.

Ifølge min fagforening, Foreningen af Speciallæger (FAS), er der ikke noget at komme efter. De mener, at en bortvisning var den rette sanktion. En lidt voldsom reaktion, som de skriver, men i orden. Jeg havde nægtet at følge undervisningen i den såkaldte Sundhedsplatform, som blev indført 25. november i Region Sjælland. Min begrundelse var, at jeg ikke så mig i stand til at leve op til mit lægeløfte, hvis jeg skulle arbejde under dette nye it-system. Region Hovedstaden har haft...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement