Foto: Nicolai Döllner

Fællesskaber, forvaltninger og en national bestyrelse: Her er det nye sundheds­væsen Det politiske lag bliver rykket op ved rode, men få medarbejdere bliver direkte berørt af den nye reform, hvis regeringen får held til at gennemføre den. Det er endnu uklart, hvem der får det sidste ord i de 21 sundhedsfællesskaber.

Statsministeriet havde fundet de ekstra smalle talerpulte frem, da regeringen onsdag præsenterede sit udspil til en ny sundhedsreform. Det må simpelthen have været en nødvendighed, hvis samtlige seks ministre, der var mødt frem for at præsentere udspillet, skulle få plads ved pressemødet i den stuvende fulde spejlsal. Skulder ved skulder præsenterede de et udspil, der lægger op til en nyfordeling af ansvaret i de øverste lag af sundhedsvæsenet – såvel lokalt som regionalt og nationalt – men som samtidig friholder...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind