»Det ville være dejligt at finde nogle nye behandlinger for endometriose« Vinderlæge. Huda Majeed, specialeansvarlig overlæge, Regionshospitalet Viborg.

Hvem er dit forbillede?»Dengang jeg begyndte inden for gynækologi, var jeg inspireret af Kjeld Rasmussen, som underviste i Herning. Han var meget dygtig til at undervise. Han var venlig, og menneskeligt havde han nogle gode egenskaber, som jeg har taget med mig i mit eget arbejde.«   Hvad har været den vigtigste landvinding på dit felt det seneste årti?»Vi har de seneste par år indført nye procedurer for, hvordan vi følger op på patienterne, og det har givet et godt...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement