»Det er skidesjovt at lave det, jeg laver« Vinderlæge. Niels Toft Mikkelsen, overlæge på urinvejskirurgisk afdeling på Hospitalsenheden Vest/Holstebro.

Hvem er dit forbillede?»Jeg har ikke som sådan et personligt forbillede i lægestanden. Mine forbilleder er snarere de afdelinger, der på en eller anden vis har inspireret mig til at forbedre arbejdsgangene på vores afdeling. Jeg stjæler med arme og ben og ønsker ikke at opfinde den dybe tallerken om og om igen. Så ser jeg noget, der passer ind på afdelingen her, så tøver jeg ikke med at implementere det. F.eks. har vi efterlignet Aalborg Universitetshospital, hvor de har...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement