Diabetesforeningen: Ændring i insulintilskud bekymrer personer med diabetes
Foto: Sara Hartmann Sivertsen

Diabetesforeningen: Ændring i insulintilskud bekymrer personer med diabetes Det er vigtigt for en god behandling af de flere og flere danskere, der lever med diabetes, at der er let adgang til at sammensætte den bedst mulige medicinske behandling for den enkelte. Hvis et forslag om at ændre på tilskud til insulinprodukter bliver til virkelighed, kan det begrænse valgmulighederne.

Insulin er ikke bare insulin. Det er klart for alle med diabetes, som har brug for det livsvigtige hormon, og det er klart for deres behandlere. Mange med diabetes, der har brug for insulin, har brugt lang tid og energi på at finde præcis den sammensætning af medicin, herunder insulin, der er den rigtige for den enkelte patient. Det skyldes, at virkningsprofil, varighed og effektivitet mod specifikke diabetesrelaterede udfordringer er forskellig fra insulintype til insulintype. For eksempel er det kendt,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind