Jens Borggaard Larsen
Foto: Region Syddanmark

Jens Borggaard Larsen skal lede Syddansk Datastøttecenter for Personlig Medicin Region Syddanmark har oprettet et datastøttecenter for personlig medicin, som skal være med til at udbrede anvendelsen af personlig medicin i hele regionen samt understøtte forskning på området.

De syddanske sygehuse skal kunne tilbyde alle patienter en behandling, der er skræddersyet til den enkelte patient. Derfor har Region Syddanmark oprettet datastøttecenter for personlig medicin, som skal hjælpe med at udbrede anvendelsen af personlig medicin til alle regionens sygehuse samt understøtte forskning inden for personlig medicin. Det skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse. Centeret, der får til huse i OPEN på Odense Universitetshospital, skal ledes af Jens Borggaard Larsen. Fra 1. september får han til opgave at opbygge centret....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind