1000 blodprøver måtte kasseres efter forsinkelse med PostNord Det seneste år er 1000 blodprøver blevet kasseret og må tages om på grund af sen postlevering.

 

Det seneste år er 1000 blodprøver blevet kasseret og må tages om, har Klinisk Biokemisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital ifølge DR P4 Nordjylland gjort op.

Det er konsekvensen af, at Aalborg Universitetshospital oplever store problemer med forsendelsen af blodprøver. Prøverne sendes i pakker, der transporteres af PostNord, og sygehuset oplever, at blodprøverne ofte er så længe undervejs, at de er ubrugelige og må kasseres.

»Den mindste udgift er jo at tage prøven om og sende den igen. Langt dyrere spild giver det, når ambulante besøg, undersøgelser med mere må aflyses,« siger ledende overlæge Annebirthe Bo Hansen til radiostationen.

Hos PostNord er man dog uforstående over for utilfredsheden. Fejlraten ligger inden for den indgåede aftale, som sygehuset har købt, lyder det fra selskabet.

Kommentarer

  1. Andre transport firmaer f.eks. GLS kan være meget hurtige!
    Jeg bestilte f.eks. Online et cover til min mobil om eftermiddagen, det blev leveret på min adresse allerede næste dags morgen!
    Jeg har aldrig nogensinde oplevet så hurtig levering af pakker med PostDanmark/Nord. Det plejede minimum at tage 2-3 dage, da det fungerede bedst, kan tage over 1 uge nu, hvilket er alt for lang tid.

Skriv kommentar