Sundhedsstyrelsen: Grundig EMA-rapport fjerner usikkerhed ved HPV-vacciner Det europæiske Lægemiddelagentur (EMA) har i dag offentliggjort en grundig gennemgang af HPV-bivirkninger på verdensplan, som ifølge Sundhedsstyrelsen bør genoprette tilliden til det danske vaccinationsprogram mod HPV.

Al dansk mistanke om alvorlige HPV-vacciner kan med sindsro pakkes væk, efter at det europæiske lægemiddelagentur (EMA) i dag har offentliggjort en gennemarbejdet rapport om indrapporteringer af HPV-bivirkninger på verdensplan. Et særligt højt antal indrapportede bivirkninger hos HPV-vaccinerede fra Synkopecentret ved Frederiksberg og Bispebjerg hospitaler har fået EMA til at gennemgå hele området, og konklusionen er nu klar: Der er ingen dokumenterbar sammenhæng mellem HPV-vacciner og svimmel- og træthedssyndromet POTS og smertesyndromet CRPS.  EMA-rapporten bør genskabe tilliden til det danske...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind