Her er de 100 mest magtfulde i sundhedssektoren

Her er de 100 mest magtfulde i sundhedssektoren Analyse. Magtfulde læger er blevet en truet race, efter at fyringer og abdiceringer i det forgangne år har ryddet ud i bestanden i toppen på Dagens Medicins kortlægning af sundhedssektorens mest magtfulde. Socialdemokrater dominerer toppen.

Med kun en uge tilbage af valgkampen står Socialdemokraterne stærkere end nogensinde for at love og efterfølgende gennemføre ændringer på sundhedsområdet. Det vurderer Dagens Medicins Magtpanel bestående af 12 personer med indgående kendskab til sundhedssektoren, som har vurderet flere end 300 personer på seks parametre for at kortlægge, hvor magten over sundhedssektoren befinder sig netop nu. For første gang nogensinde vurderer Magtpanelet, at de seks mest indflydelsesrige personer i sundhedssektoren alle er socialdemokrater. Sundhedssektorens mest magtfulde er endnu en gang...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind