Praksiskoordinator på NOH: Konkrete initiativer skal forbedre samarbejdet mellem hospital og almen praksis
»Som opfølgning på rapporten har jeg holdt møde med vicedirektør Thomas Houe på Nordsjællands Hospital og inviteret ham til vores næste lokale lægeklyngemøde, hvor han vil møde alle læger i Hørsholm med henblik på at forbedre samarbejdet. Vi vil også planlægge faste halvårlige dialogmøder, hvor praktiserende læger i Nord kan møde deres hospitalskolleger, så vi kan blive klogere på hinandens arbejde,« siger Henrik Nathansen, praksiskoordinator, Nordsjællands Hospital.Foto: Privat

Praksiskoordinator på NOH: Konkrete initiativer skal forbedre samarbejdet mellem hospital og almen praksis I slutningen af marts viste en rapport, at praktiserende læger langt hen ad vejen ikke er tilfredse med samarbejdet med Nordsjællands Hospital. Hospitalets praksiskoordinator tager rapporten til efterretning og peger på en række punkter og initiativer, der skal styrke samarbejdet fremadrettet.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind