Praksisbesøg hos en kollega er nu godkendt som efteruddannelsesaktivitet Praktiserende læger samt personale kan nu tage på besøg i en anden lægepraksis i dagstid og få refusion som selvvalgt efteruddannelse. Efteruddannelseschef regner med, at 20-30 lægehuse vil gøre brug af muligheden årligt. 

Nyt år. Nye planer.  I takt med at kalenderen siger 2022, har PLO’s efteruddannelsesafdeling (PLO-E) besluttet sig for at afprøve et nyt efteruddannelseskoncept på sine medlemmer.   Fremadrettet har praktiserende læger mulighed for sammen med kolleger og personale at tage på besøg i en anden lægepraksis i landet i dagstid i jagten på inspiration og samtidig få refusion som selvvalgt efteruddannelse for erfaringsudvekslingen, såfremt visse formelle krav overholdes.  Det skriver PLO-E på sin hjemmeside, hvor det samtidig understreges, at formålet med...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind