Poul Videbech rykker fra Aarhus til Glostrup Efter at have arbejdet 25 år på Aarhus Universitetshospital, har overlæge og professor i psykiatri Poul Videbech fået nyt job på Psykiatrisk Center Glostrup.

Overlæge Poul Videbech fratræder den 30. april sin stilling som professor i klinisk psykiatri i afdeling Q, Aarhus Universitetshospital, Risskov.

Det skriver han på Facebook og uddyber:

»Jeg fortsætter mit arbejde som professor på Psykiatrisk Center Glostrup. Her har jeg fået en fantastisk mulighed for at lave den forskning, som jeg brænder for. Psykiatrisk Center Glostrup har et stort internationalt orienteret forskningsteam og et meget dynamisk forskningsmiljø, som hidtil har koncentreret sig om udforskningen af skizofreni. Jeg glæder mig derfor meget til at skulle bidrage til opbygningen af endnu et forskningsmiljø, som er dedikeret til udforskningen af affektive sygdomme.«

I 2007 blev Poul Videbech udnævnt til professor i klinisk psykiatri og ledende overlæge ved Center for Psykiatrisk Forskning på Aarhus Universitetshospital, Risskov.

Han måtte forlade sit kontor der i 2013, da centret lukkede. Poul Videbech rykkede til afdeling Q på Aarhus Universitetshospital, Risskov for at koncentrere sig om depressionsbehandling og sit professorat – et sted han har været glad for.

»Jeg har været på hospitalet i 25 år og senest på afdeling Q, hvor jeg har været umådelig glad for at være. Jeg kommer til at savne mine gode kolleger, personalet og andre samarbejdspartnere på hospitalet,« skriver han på Facebook.

Skriv kommentar