Poul Videbech rykker fra Aarhus til Glostrup Efter at have arbejdet 25 år på Aarhus Universitetshospital, har overlæge og professor i psykiatri Poul Videbech fået nyt job på Psykiatrisk Center Glostrup.

Overlæge Poul Videbech fratræder den 30. april sin stilling som professor i klinisk psykiatri i afdeling Q, Aarhus Universitetshospital, Risskov. Det skriver han på Facebook og uddyber: »Jeg fortsætter mit arbejde som professor på Psykiatrisk Center Glostrup. Her har jeg fået en fantastisk mulighed for at lave den forskning, som jeg brænder for. Psykiatrisk Center Glostrup har et stort internationalt orienteret forskningsteam og et meget dynamisk forskningsmiljø, som hidtil har koncentreret sig om udforskningen af skizofreni. Jeg glæder mig derfor...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement