Patologien er mest trængt på Riget og Aarhus Universitetshospital
De afdelinger, vi servicerer, oplever, at vi ­trækker svartiderne, fordi vi ikke er blevet færdige med ­analyserne til tiden. Det er meget frustrerende for dem og patienterne. Marie Louise Jespersen, ledende overlæge på patologienheden på Aarhus Universitetshospital.Foto: privat

Patologien er mest trængt på Riget og Aarhus Universitetshospital Rigshospitalet er langtfra det eneste universitetshospital, hvis patologiafdeling lider under et massivt arbejdspres. Flere andre enheder er trængte. Det gælder f.eks. afdelingen på Aarhus Universitetshospital, hvis råb om hjælp dog i højere grad er blevet hørt.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind