Panum-professor udgiver ny erotisk roman

Panum-professor udgiver ny erotisk roman Professor og studieleder ved det sundhedsvidenskabelige fakultet på Københavns Universitet, Jørgen Olsen, udkommer med ny roman. En erotisk fortælling med rod i Københavns sadomasochistisk undergrundsmiljø.

Professor Jørgen Olsen har sendt sin sin nye roman ‘Noget mere’ på gaden.

Til daglig arbejder professoren som studieleder ved det sundhedsvidenskabelige fakultet på Københavns Universitet, og skriverierne er derfor noget, Jørgen Olsen dyrker i sin fritid.

Tilbage i 2013 udgav han debutromanen ‘Blåt Chok’ og nu godt et år senere er efterfølgeren så på gaden.

Som sin forgænger er ‘Noget mere’ en erotisk roman. Men hvor universitetsmiljøet udgjorde rammen om fortællingen i ‘Blåt Chok’, udspiller handlingen i den nye roman sig i Københavns sadomasochistisk undergrundsmiljø.

Da Dagens Medicin tidligere på året talte med Jørgen Olsen, forklarede han, at beskrivelserne af en seksuelle subkultur og af de afvigende, lyssky eksistenser, var redskaber, hvormed han forsøgte at udfordre normalitetsbegrebet og indirekte kritisere samfundet, som efter forfatterens mening, mangler rummelighed og plads til at skille sig ud.

Romanens titel er således også tænkt som en opfordring til læserne om engang imellem at bryde med konventionerne og træffe nogle valg, der ikke altid lægger sig i samfundets gængse slipstrøm.

Et brud med de faste konventioner
Romanen, ‘Noget mere’ fortæller om et ungt par, som i det skjulte udlever sadistiske sexfantasier i en lejlighed i det ydre København.

Parallelt med historien om parret introducerer Jørgen Olsen læserne for perversionsekspert og psykiater, Jens Bakke, der qua sin ekspertise infiltreres og involveres i det unge pars forulykkede forhold og i en sadomasochistisk subkultur.

Da Dagens Medicin mødte Jørgen Olsen fortalte han, at ekstreme, groteske fetich-miljøer, som dem han beskriver i sin nye roman, altid har fascineret ham og vakt hans interesse. Miljøerne kan, ifølge forfatteren, være med til at bryde med og udfordre de ellers meget fastlåste forklaringsrammer, der kendetegner de fleste menneskers daglige virke.

Jørgen Olsen har udgivet ‘Noget mere’ som en e-bog, der ligger gratis tilgængelig på internettet. Derudover forventer han at lade romanen udkomme som en papirversion i et mindre oplag til januar. Forfatteren har i sinde at gøre ‘lidt reklame’ for romanen i det sadomasochistisk undergrundsmiljø – et miljø, han ikke blankt afviser at have et nærmere, personligt kendskab til –, men ellers er det hans tanke at lade udgivelsen leve sit eget liv.

Skriv kommentar