Annoncørbetalt indhold

Dagens Medicin A/S bringer forskellige former for indhold, som vi har modtaget betaling for at bringe. Af hensyn til mediernes generelle troværdighed er der særlige krav til dette indhold.

Dagens Medicin følger de gældende retningslinjer for annoncørbetalt indhold fra Danske Medier, Medieansvarsloven, Markedsføringsloven og Vejledningen for god presseskik. 

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt markeret med en label ‘Annoncørbetalt indhold’, så det er tydeligt for læserne, at artiklen er betalt. Det vil desuden fremgå af logo eller byline, hvem der er afsender på indholdet.

Når en artikel er markeret med ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for indholdet. Annoncørbetalt indhold produceres af annoncøren selv eller af et eksternt bureau. 

Dagens Medicins redaktionelle medarbejdere er ikke involveret i hverken udvikling eller produktion af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på Dagens Medicins redaktionelle indhold.

Layout og opsætning af det annoncørbetalte indhold skal tydeligt adskille sig fra layoutet af Dagens Medicins redaktionelle indhold og artikler. Det indebærer bl.a., at skrifttyper, spaltebredde, faktabokse og andet udstyr ikke må ligne de redaktionelle artikler.