Agoston Gyula Szabo
Agoston Gyula Szabo, der som læge og forsker er tilknyttet den hæmatologiske forskningsenhed ved Vejle Sygehus, er overbevist om, at 4-stofkombinationer med daratumumab er kommet for at blive og at kommende kombinationer ligeledes vil rumme både et antistof, en proteasomhæmmer, et immunmodulerende stof og binyrebarkhormon.Foto: Todd Buchanan

Nye kombinationsbehandlinger mod myelomatose i pipeline ASH præsenterer helt nye kombinationer med tre-fire stoffer mod myelomatose, bl.a. med et nyt og endnu ikke godkendt lægemiddel, Venetoclax. Konferencen fremlægger bl.a. data fra studier, hvor Venetoclax er afprøvet sammen med Carfilzomib-Dexamethason.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind