Mine kolleger er ikke dårlige læger, men de gør det, der belønnes Avastin: I min mands halvandet år lange sygdomsforløb kunne jeg konstatere, at man – af økonomiske grunde? – ikke gav en behandling, der kunne forventes at helbrede ham helt eller delvist eller kunne opretholde livskvalitet så længe som muligt

Det glæder mig meget, at de onkologer, der har ansvaret for behandling af lungekræft, tør sige fra og pointere, at der naturligvis skal behandles med det stof, der har den bedste profil mht. virkning, bivirkning og pris. Jeg kunne ønske, at der var et tilsvarende engagement hos onkologer, der arbejder med hjernetumorer. Jeg vil i det følgende beskrive den behandling, der blev min mand til del, efter han i maj 2007 fik konstateret to hjernetumorer. Inden for dette område er...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement