Magnus Heunicke: »En ventetid på 22 måneder er selvfølgelig ikke i orden«

Magnus Heunicke: »En ventetid på 22 måneder er selvfølgelig ikke i orden« Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) vil have ventetiden på 22 måneder for behandlingen af ikke-EU-lægers uddannelse nedbragt hurtigst muligt. Dog uden at nævne hvordan. Venstre efterlyser en fast track-procedure, eksempelvis på landebasis.

Selvom antallet af ansøgninger fra læger fra lande uden for EU, der ønsker at arbejde i Danmark, er steget kraftigt, og Styrelsen for Patientsikkerhed har haft travlt som følge af coronahåndteringen, så er en ventetid på 22 måneder ikke i orden. Sådan lyder det fra sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) i et skriftligt svar til Dagens Medicin, efter at sagsbehandlingstiden for udenlandske lægers autorisation i løbet af det seneste år er skudt kraftigt i vejret trods stor politisk bevågenhed...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind