Leif Vestergaard ny formand for Det Etiske Råd – Ida Donkin og Anette Hygum bliver samtidigt medlem Tidligere direktør i Kræftens Bekæmpelse og Region Midtjylland, Leif Vestergaard Pedersen, er netop blevet udpeget til ny formand for Det Etiske Råd. Samtidig oprustes rådet med beskikkelsen af tre nye medlemmer, hvoraf den ene er en af lægestandens markante, yngre skikkelser, Ida Donkin.

Sundhedsminister, Magnus Heunicke, udpegede onsdag 12. januar Leif Vestergaard Pedersen, der har været medlem af Det Etiske Råd siden 2019, som rådets nye formand. Derudover blev tre nye medlemmer af rådet udpeget.  Udnævnelsen af Leif Vestergaard Pedersen sker efter indstilling fra Folketingets udvalg vedrørende Det Etiske Råd.  Det skriver Sundhedsministeriet i en pressemeddelelse.  Det er en yderst erfaren herre, der nu sætter sig for bordenden og overtager posten som formand for Det Etiske Råd fra Anne-Marie Gerdes, der er klinikchef...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind