Foto: Claus Bech

Journalister uddeler Lukkethedsprisen til Sundhedsministeriet Årets Lukkethedspris går til Sundhedsministeriet med sundhedsminister Magnus Heunicke (S) i spidsen. Prisen uddeles af journalistforbundet og tildeles på baggrund af de bekymrende lange sagsbehandlingstider på anmodninger om aktindsigter, som fandt sted under coronakrisen.

Dansk Journalistforbund afslørede i går vinderen af årets Lukkethedspris på Folkemødet på Bornholm. Blandt fem kandidater blev det Sundhedsministeriet, der løb med prisen. Det skriver Journalisten i en pressemeddelelse. Prisen gives til en myndighed, organisation eller person, der har været så lukket, at det har været svært for journalister at indhente vigtige informationer. Informationer der er vigtige for offentligheden at have adgang til. Og her har Sundhedsministeriet altså udmærket sig i en grad, så de løber med årets pris. Blandt...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind