Herning og Roskilde vil have lov til at behandle akutte blodpropper Massiv modstand fra Sundhedsstyrelsen, Hjerteforeningen, DCS og landets største hjertecentre har næppe lukket diskussionen om, hvorvidt hospitalerne i Roskilde og Herning skal have lov til at lave akutte ballonudvidelser.

Hvis kardiologerne i Herning og Roskilde lader sig gå på af modstand, er de gode til at skjule det. Hjerteafdelingerne på de to regionssygehuse har de senere år kæmpet en indædt, og hidtil forgæves, kamp for at få decentraliseret behandlingen af patienter med store blodpropper fra henholdsvis Aarhus Universitetshospital og Rigshospitalet.  Sundhedsstyrelsen, Hjerteforeningen, Dansk Cardiologisk Selskab og de store hjertecentre har hidtil stået skulder ved skulder i deres afvisning af ønsket. Så hvorfor overhovedet bruge den aktuelle specialeplansrevision til at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind