Haarder efter frifindelse: For meget fokus på fireårsreglen

Haarder efter frifindelse: For meget fokus på fireårsreglen Debatten om fireårsreglen har skygget for de andre gode tiltag, som ministeret indførte sammen med den kontroversielle tidsfrist, mener Bertel Haarder (V) efter at have fået Højesterets ord for, at indførslen af fireårsreglen var helt efter bogen.

Det blev til endnu en frifindelse for Sundhedsministeriet, da Højestret i dag afsagde dom i de studerendes sag mod ministeriet og Sundhedsstyrelsen over indførslen af fireårsreglen i 2007. Ministeriet var nemlig i sin gode ret til at indføre tidsfristen i speciallægeuddannelsen udenom Folketinget, og i stedet indføre dem gennem en ændring i uddannelsens bekendtgørelse, lød dommen tidligere i dag. Dermed har Højesteret stadfæstet Landsrettens afgørelse fra oktober 2009, hvor de studerende også måtte trække sig ud med et nederlag, og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind