Foto: Lars Krabbe

»Et godt ­opslagsværk skal kun være en armslængde væk« Hvordan skaber man et nyttigt opslagsværk for praktiserende læger? Det ved Jens Georg Hansen alt om – han er tidligere praktiserende læge i Aalborg og klinisk lektor – og siden 2012 redaktør på Praktisk Medicin. Sammen med en række specialister sikrer han den nyeste viden til brug i almen praksis.

Af Jakob Schultz Hvilken rolle spiller den praktiserende læge for hjertepakkeforløbet? Dette og mange, mange spørgsmål gives der kvalificerede bud på i årets udgave af Praktisk Medicin, de praktiserende lægers opslagsværk, som nu er på gaden i en opdateret udgave. Viden er som bekendt vejen frem. Og viden udvikler sig konstant, i takt med at der forskes og arbejdes i praksis med sygdomme, nye problemstillinger og udfordringer, men også opdagelser, der baner vejen frem for nye, effektive behandlingsmetoder inden for...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind