Formandsvalg: Sådan vil kandidaterne styrke de nære sundhedstilbud

Formandsvalg: Sådan vil kandidaterne styrke de nære sundhedstilbud Flere kommunallæger, nye regionslæger eller et tættere samarbejde mellem almen praksis og hospitalerne. Kandidaterne til at blive Lægeforeningens nye formand giver deres bud på, hvordan primærsektoren styrkes til en fremtid med flere opgaver.

Kommuner og praktiserende læger skal i fremtiden løse flere og mere komplicerede opgaver som led i visionen om et nært og sammenhængende sundhedsvæsen. Men hvordan rustes primærsektoren til flere opgaver, og hvilke funktioner er centrale for at løfte den opgave? Det har Dagens Medicin spurgt de seks kandidater, der stiller op til formandsvalget i Lægeforeningen, som afholdes på fredag 19 juni. Det sker efter, at Henrik Ullum, der er nuværende formand for Lægevidenskabelige Selskaber og kandidat til posten sidste uge...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind