En gammeldags løsning?
Jeg har ikke set nogle undersøgelser, der har forsøgt at kaste lys over dette – og jeg kan være bekymret for, at forslaget er udtænkt i forhold til en tid og en livsstil, som for de fleste er ved at glide ud, skriver regionsrådsmedlem i Region Hovedstaden Karin Friis Bach om forslaget om retten til 2-dages barselsophold på hospital efter fødsel.

En gammeldags løsning? Ved vi overhovedet, om et 2-dages barselsophold på hospitalet efter fødsel er det, de nybagte forældre ønsker, hvis alternativet kunne være ophold i eget hjem med tæt støtte og kontakt fra hospitalet – og sidenhen sundhedsplejersken?, skriver regionsrådsmedlem i Hovedstaden, Karin Friis Bach (RV) om forslaget til retten om 2-dages barselsophold.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.