Dansk Tandsundhed med opfordring til regeringen: Lad os sammen sætte tandsundhed på dagsordenen

Dansk Tandsundhed med opfordring til regeringen: Lad os sammen sætte tandsundhed på dagsordenen Det er problematisk, at tandsundhed ikke er nævnt i det nye regeringsgrundlag ligesom området heller ikke ser ud til at være en del af hverken Robusthedskommissionen eller Prioriteringsrådets arbejdsområder, skriver formanden for Dansk Tandsundhed.

Meget tyder på, at tandlægeområdet sundhedspolitisk er faldet ned mellem to stole, selvom der er store, akutte udfordringer med ulighed i tandsundhed. Voksentandplejen har i snart fem år været et stort spørgsmålstegn i den sundhedspolitiske debat Selvom udfordringerne i efteråret blev belyst i programmet ‘Det Tandløse Danmark’ på TV2, er tandsundhed ikke nævnt i regeringsgrundlaget. Ligeledes synes området heller ikke at fylde i hverken Robusthedskommissionen eller Prioriteringsrådets arbejdsområder. Det er problematisk, da mere og mere forskning viser, at det tandplejefaglige...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind