»Vi har en løbende dialog med Medicinrådet, men da jeg modtog brevet 6. juli, var jeg ved at falde ned af stolen, for jeg havde ikke hørt et eneste pip om, at det var på vej, så alene den måde, det kom på gjorde, at det var vi nødt til at få undersøgt ordentligt,« siger Adam Wolf i et interview med Dagens Medicin.

Adam Wolf: »Vi kan komme med alle mulige undskyldninger, men det er gået for langsomt« I et interview med Dagens Medicin fortæller Adam Wolf, der er direktør i Danske Regioner, at embedsværket i maj – ti måneder efter Medicinrådets alarmerende brev – vil orientere bestyrelsen i Danske Regioner om løsninger på Medicinrådets problemer med sagsbehandlingstider.

Adam Wolf, som er direktør i Danske Regioner, forklarer, at bestyrelsen i maj får præsenteret resultaterne fra den arbejdsgruppe, som blev nedsat, efter Medicinrådet i et brev til Danske Regioner på forhånd advarede om kommende problemer med overholdelse af tidsfristerne for QALY-sager. Store tidsoverskridelser i QALY-sager er i dag en del af hverdagen i Medicinrådet, hvor rådets medlemmer også føler sig presset over mængden stof. I et interview herunder med Dagens Medicin indrømmer direktøren blankt, at Danske Regioner har arbejdet...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind