»Vi har en løbende dialog med Medicinrådet, men da jeg modtog brevet 6. juli, var jeg ved at falde ned af stolen, for jeg havde ikke hørt et eneste pip om, at det var på vej, så alene den måde, det kom på gjorde, at det var vi nødt til at få undersøgt ordentligt,« siger Adam Wolf i et interview med Dagens Medicin.

Adam Wolf: »Vi kan komme med alle mulige undskyldninger, men det er gået for langsomt« I et interview med Dagens Medicin fortæller Adam Wolf, der er direktør i Danske Regioner, at embedsværket i maj – ti måneder efter Medicinrådets alarmerende brev – vil orientere bestyrelsen i Danske Regioner om løsninger på Medicinrådets problemer med sagsbehandlingstider.

Adam Wolf, som er direktør i Danske Regioner, forklarer, at bestyrelsen i maj får præsenteret resultaterne fra den arbejdsgruppe, som blev nedsat, efter Medicinrådet i et brev til Danske Regioner på forhånd advarede om kommende problemer med overholdelse af tidsfristerne for QALY-sager. Store tidsoverskridelser i QALY-sager er i dag en del af hverdagen i Medicinrådet, hvor rådets medlemmer også føler sig presset over mængden stof. I et interview herunder med Dagens Medicin indrømmer direktøren blankt, at Danske Regioner har arbejdet...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement