Aalborg Sygehus bryder med Aarhus Universitetshospital

Aalborg Sygehus bryder med Aarhus Universitetshospital Fra 1. januar 2013 vil Aalborg Sygehus ikke længere være en del af Aarhus Universiteshospital. I stedet skal sygehuset samarbejde med det lokale universitet og skifter dermed navn til Aalborg Universitetshospital.

Det har ligget i kortene, siden Aalborg Universitet for ét år siden optog de første studerende på lægeuddannelsen, at det lokale sygehus skulle knyttes tættere til universitetet. Nu har regionsrådet i Nordjylland så godkendt den aftale, der officielt afslutter Aalborg Sygehus’ samarbejde med Aarhus Universitet, som har eksisteret siden 2003. I stedet får Aalborg Sygehus fra 1. januar 2013 Aalborg Universitet som primær samarbejdspartner, og skifter dermed status og navn fra ‘Aalborg Sygehus, Aarhus Universitetshospital’ til blot ‘Aalborg Universitetshospital’. »Region Nordjylland...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind