Tak til alle jer, der får sundhedsvæsenet til at hænge sammen

Tak til alle jer, der får sundhedsvæsenet til at hænge sammen Kommentar: Én ting har 25 år som journalist på Dagens Medicin lært mig, nemlig at nære en dyb respekt for den kæmpe indsats, som titusinder af læger, sygeplejersker, djøf’ere, terapeuter, psykologer, sosu’er, sekretærer, ­portører og alle jer andre yder hver eneste time, hver eneste dag året rundt.

Min kære hustru Ellen er norsk. I snart 30 år har vi derfor tilbragt mange af vores ferier i Norge. Hver gang vi er vendt tilbage til Danmark, er det mange af de samme indtryk og tanker, som melder sig på vores vej gennem landet: Danmark er et lille, tætbefolket land bestående af byer, opdyrket land og en smule dresseret og velordnet natur. Afstandene er korte, vejnettet veludbygget, og infrastrukturen i det store og hele nogenlunde velfungerende. Sygehuse og tilbud...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind