Seks eksperter skal gennemgå Penkowas forskning Det Frie Forskningsråd har afleveret en bruttoliste til KU over internationale eksperter, der er egnede til at gennemgå Milena Penkowas godt 100 offentliggjorte artikler.

Københavns Universitet bad i februar Det Frie Forskningsråd om hjælp til, hvordan universitetet bedst muligt kan gennemgå samtlige af Milena Penkowas forskningsresultater, efter universitetet har meldt hjerneforskeren til politiet for at have fabrikeret falske dokumenter i forbindelse med en artikel. I dag har forskningsrådet afleveret en bruttoliste over internationale forskere, der kan gennemgå de godt 100 offentliggjorte videnskabelige artikler. »Københavns Universitet vil følge anbefalingerne fra Det Frie Forskningsråd, så vi kan få gennemført en omfattende undersøgelse af al den forskning,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind