Ulrich Fredberg (V) og Mikkel Rasmussen (P),
Ulrich Fredberg (V) og Mikkel Rasmussen (P), overlæger ved hhv. Diagnostisk Center ved Regionshospitalet Silkeborg samt Psykiatrisk Afdeling på Århus Universitetshospital og begge medlemmer af regionsrådet i Midtjylland, har sendt et bekymringsbrev til Sundhedsministeren Ellen Trane Nørby samt Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm.

Regionsrådsmedlemmer protesterer mod at skrive psykiatrien ud af KBU I et bekymringsbrev til sundhedsministeren advarer to medlemmer af regionsrådet i Midtjylland om at gøre alvor af at sløjfe psykiatrien af KBU, som lægedækningsudvalget har anbefalet. Det vil kappe forsyningslinjen til psykiatrien, siger de.

Det er »dybt bekymrende«, at lægedækningsudvalget har anbefalet Sundhedsstyrelsen at ændre sammensætningen af KBU-forløbene, så psykiatrien helt skrives ud af yngre lægers KBU-forløb. Det skriver to regionsrådsmedlemmer i Region Midtjylland i et bekymringsbrev til Sundhedsministeren Ellen Trane Nørby samt Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm. »Psykiatrien har i alt for mange år været svært underprioriteret i det […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement