Pfeiffer ser frem til studier om immunterapi på mave- og tarmkræft
Professor Per Pfeiffer skal både være chairman og diskutere abstracts under to sessioner og er klar: »Jeg har siddet fra morgen til aften og boget den, så jeg er helt opdateret,« siger han.

Pfeiffer ser frem til studier om immunterapi på mave- og tarmkræft Niveauet for studier i mave-tarmkræft er højt i år, vurderer professor Per Pfeiffer, der specielt ser frem til studier om immunterapi til patienter med leverkræft, spiserørskræft og kræft i mavesækken.

Immunterapi kommer til at fylde enormt meget på årets store europæiske kræftkongres, ESMO, som afvikles i Barcelona. Det siger professor Per Pfeiffer fra Odense Universitetshospital. »Generelt tror jeg ligesom alle andre, at der bliver endnu flere indikationer, hvor man skal give immunterapi,« siger han.  Per Pfeiffer er Editorial Board Member og sidder med i den videnskabelige komité for gastrointestinal tumorer, non-colorectal. Han har derfor været med til at udvælge de abstracts, der bliver præsenteret på det område. Han oplever, at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind