Ny professor vil behandle multisygdomme ved hjælp af kost
Foto: Rebekka Holm Andersen

Ny professor vil behandle multisygdomme ved hjælp af kost Overlæge Steen Bendix Haugaard tiltræder som klinisk professor i multisygdomme inden for medicinsk endokrinologi og intern medicin. Her skal han kigge på, hvordan kost kan erstatte piller.

Kulhydratreduceret kost er nøgleordet i nyt professorat i multisygdomme inden for medicinsk endokrinologi og intern medicin. Til at varetage jobbet er overlæge Steen Bendix Haugaard fra Endokrinologisk Afdeling på Bispebjerg Hospital, der nu kan kalde sig klinisk professor ved Institut for Klinisk Medicin, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet, fremgår det af en pressemeddelelse fra Bispebjerg Hospital. Hovedfokus i professoratet er at forbedre behandlingen af type 2-diabetes, og målet er at undgå følgesygdomme som blandt andet sår, blodpropper og fedtlever ved...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind