Medicinstuderende: Landets bedste kliniksted er i Hjørring
Foto: Regionshospitalet Nordjylland

Medicinstuderende: Landets bedste kliniksted er i Hjørring Gynækologisk obstetrisk afdeling på Regionshospital Nordjylland i Hjørring sikrer, at de studerende får et lærerigt og trygt ophold. Derfor kårer medicinstuderende afdelingen som landets bedste kliniksted.

Midt i morgenkonferencen fredag fik gynækologisk obstetrisk afdeling på Regionshospital Nordjylland i Hjørring sig en glædelig overraskende. Her bankede repræsentanter fra Fadl – Foreningen af Danske Lægestuderende – på og kom ind med kagemand og et diplom om, at afdelingen er blevet valgt til landets bedste kliniksted.

»Det betyder meget for os, at de studerende er glade for at være her. Jeg brænder for at give de studerende et godt ophold, men prisen er mest til alle de øvrige læger her i lokalet. Jeg udstikker nok rammerne, men det er dem, der i ambulatorierne i hverdagen sørger for at give de medicinstuderende en god oplevelse og en godt udbytte,« sagde afdelingslæge, Louise Arenholt ved lægernes morgenkonference, fremgår det af en pressemeddelelse.

Medicinstuderende fra hele landet har kunnet nominere deres kliniksteder.

Gynækologisk obstetrisk afdeling på Regionshospital Nordjylland er blevet valgt, fordi afdelingen gør en ekstra indsats og noget særligt for de studerende, og dermed sikrer, at de studerende får et lærerigt og trygt ophold.

I begrundelsen fremhæver Fadl bl.a. afdelingens åbenhed, imødekommenhed, spændende undervisning lige fra førstedagen, trygheden ved at den studerende kobles til én læge, så man ved, hvad man skal, og at der sættes en patient mindre til i ambulatoriet, så der er bedre tid samt en supersjov og lærerig eksamensforberedelse.

Skriv kommentar