Lægen Grethe følte sig ‘fanget i et højhastighedstog’
Foto: Suez­anna Zenani

Lægen Grethe følte sig ‘fanget i et højhastighedstog’ Efter et lægeliv med turbo på både speciallægeklinik og operationsstuen sadlede 65-årige Grethe Harbo for 6 år siden om og uddannede sig til lægefaglig coach.

»Lige så langsomt blev jeg en dårligere udgave af mig selv. Jeg havde en kortere lunte, og jeg røg ind i flere konflikter. På et tidspunkt var jeg ude at græde mellem patienterne. Jeg tørrede mig om øjnene og gik ind til den næste, som om intet var hændt. Min mand og mine nærmeste kunne mærke det. Men jeg overvejede selv, om det var overgangsalderen.« Sådan fortæller 65-årige Grethe Harbo om den tilstand, hun selv befandt sig i for seks...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind