Kræftlæge vandt over DR: Godt, at domstolen stopper injurier

Kræftlæge vandt over DR: Godt, at domstolen stopper injurier Lettelsen har bredt sig hos overlæge Jens Benn Sørensen, efter at byretten i København har givet Danmarks Radio en injuriedom for udsendelsen ’Når lægen ved bedst’. Han er nu renset for beskyldninger om dårligt lægearbejde og grådighed. 

I efteråret 2008, kort tid efter at DR-dokumentaren ’Når lægen ved bedst’ var blevet bragt i bedste sendetid, skulle udsendelsens ufrivillige hovedperson hente sine børn i fritidsordningen. Overlæge Jens Benn Sørensen mødte en pædagog, som nogen tid inden havde mistet sin ægtefælle til en kræftsygdom og havde set dokumentarprogrammet. Pædagogen var overbevist om, at det var behandlingen med Vinorelbine, der var virkningsløs og havde afkortet ægtefællens liv. Ganske som DR-udsendelsen hævdede, at overlægen havde gjort på Rigshospitalets onkologiske afdeling, da...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind