»I forhold til, hvad en tilsvarende ansættelse i det private ville udløse, har jeg fået meget lidt« Da Hans Christian Thyregod forlod stillingen som lægelig direktør på Sygehus Lillebælt i februar 2011, fik han udbetalt ca. 1,3 mio. kr. i fratrædelsesgodtgørelse. 

Alligevel fortsatte han i stillingen de følgende 10 måneder. Det kan Hans Christian Thyregod dog ikke se noget problem i. »Min lønaftale er en gensidig aftale mellem to parter, og jeg får kun det, vi kan blive enige om. Og selv om jeg var på vej på pension, blev jeg bedt om at blive. Sygehuset skulle nok have klaret sig uden mig, men nu blev jeg spurgt og sagde ja. Desuden fik jeg først udbetalt min bonus, da jeg stoppede...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement