Det er en 'forfærdelig' situation, mener Hallur Thorsteinsson, øverste chef for børne- og ungdomspsykiatrien i Region Hovedstaden, i forbindelse med, at økonomiske problemer stopper hospitalsbyggeri til til psykisk syge børn og unge.

Hospital til psykisk syge børn og unge stoppes grundet økonomiske problemer Et større byggeprojekt for børn og unge med psykiatriske lidelser er blevet skrottet. Økonomiske problemer har tvunget Region Hovedstaden til at lukke ned for projektet, inden det overhovedet kom i gang.

Et nyt, stort hospital skulle sikre den bedst mulige behandling til psykisk syge børn og unge. Hospitalets navn blev Nordstjernen, og det skulle være medvirkende til at behandle det stærkt stigende antal borgere under 18 år, som henvises til udredning og behandling i psykiatrien. Det skriver Politiken. Dog forbliver projektet på papiret, for allerede inden første spadestik er taget, er Region Hovedstaden nødsaget til at sætte projektet i bero grundet økonomiske vanskeligheder. Mens politikerne på Christiansborg prædiker om, at de...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement