Fedmekirurgi på internationalt niveau Seneste årsrapport viser høj kvalitet af fedmekirurgi og efterfølgende plastikkirurgi. Dog er der fortsat bekymring for høj andel af patienter, som får behov for reoperation på grund af langtidskomplikationer.

Årsrapporten for 2019 og 2020 fra Dansk Fedmekirurgiregister omfatter både kvaliteten af fedmekirurgi og af plastikkirurgiske indgreb efter massivt vægttab. Rapportens konklusion er, at kvaliteten af fedmekirurgi og den efterfølgende plastikkirurgi i Danmark fortsat har et højt internationalt niveau. Alle hospitalsafdelinger i Danmark, som foretager kirurgiske indgreb for svær overvægt, gør det som fast track-kirurgi, hvilket betyder, at patienten som udgangspunkt typisk kun er indlagt i ét døgn efter operationen. Det har givet bekymring for, om genindlæggelsesfrekvensen derved ville blive...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind