Mansoor Mirza
Foto: Niels-Bjørn Albinus

Fase 1-studie bekræfter sikkerhed og tolerance ved ny kombinationsbehandling af ovariecancer Behandling med bevacizumab-niraparib er både veltolereret og sikker at give til patienter med tilbagefald af ovariecancer, viser fase 1-studie, som Mansoor Mirza har præsenteret på ESMO.

MADRID (Dagens Medicin) – Targeteret behandling med en kombination af Avastin (bevacizumab) og niraparib til kvinder med tilbagefald af ovariecancer er veltolereret og sikker. Det viser resultaterne af et fase 1-studie med 12 patienter, som overlæge Mansoor Mirza, onkologisk klinik på Rigshospitalet, har præsenteret på ESMO. Interessen for hans posterpræsentation lørdag var stor. Årsagen til den store interesse for resultaterne af studiet skyldes formodentlig, at det er første gang denne kombination er afprøvet, vurderer Mansoor Mirza. »Vi har dokumenteret, at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind