ESC har været en stor faglig succes – på trods af COVID-19
Henrik Steen Hansen, overlæge, dr.med. og klinisk lektor ved Hjertemedicinsk afd. B, Odense Universitetshospital, vurderer, at ESC-kongressen har været en stor faglig succes. »Specielt præsentationen af de store nyheder, hvor man ikke bare kunne følge med på et live feed, men også stille spørgsmål, fungerede rigtig godt,« siger han.

ESC har været en stor faglig succes – på trods af COVID-19 ESC-kongressen er gået over alt forventning med et rekordhøjt deltagerantal, mener Henrik Steen Hansen, dr.med. og klinisk lektor ved Hjertemedicinsk afd., OUH. Han peger på, at studier med SLGT2-hæmmere bør inddrages i nationale vejledninger.

115.000 deltagere fra 211 lande. Det er status for årets kongres for European Society of Cardiology (ESC), som er løbet af stablen de seneste fire dage. COVID-19 gjorde, at hele kongressen måtte holdes online, og det skabte panderynker hos mange. Alle bekymringerne har dog vist sig ikke at holde stik, for kongressen har været en lige så stor faglig succes, som den altid er. Det vurderer Henrik Steen Hansen, overlæge, dr.med. og klinisk lektor ved Hjertemedicinsk afd. B, Odense Universitetshospital....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind