Er Region Hovedstadens forskningsregistering baseret på PURE-sikker? Et system som PURE bør vel være som ‘Cæsars hustru’. 

I december 2013 fik jeg fra min afdeling, neurologisk afdeling Glostrup Hospital, en personlig  publikationsliste for 2013 med henblik på revision inden 8. januar 2014. Jeg har senere fået at vide, at den var genereret af PURE (PUblications & REsearch) ud fra mit navn og PubMed. I denne liste optrådte to artikler om hjernens gennemblødning, som jeg havde skrevet i 1976 og 1977 sammen med bl.a. daværende professor Niels Alexander Lassen, klinisk fysiologisk afdeling, Bispebjerg Hospital. I begyndelsen af 2014...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement