Embedslægerne og inspektorbesøgene mærker sparekniven Sundhedsministeriets spare- og fusionsplan rammer både embedslægerne og inspektorbesøgene i forbindelse med lægers videreuddannelse. Færre embedslægeenheder er i strid med sundhedsloven, mener formanden for embedslægeforeningen.

Embedslægerne bliver samlet i færre enheder landet over, og hospitalsafdelingerne kan forvente færre inspektorbesøg i forbindelse med lægers efteruddannelse. Det er nogle af konsekvenserne af Sundhedsministeriets store spare- og fusionsplan. Ifølge Else Smith, administrerende direktør i Sundhedsstyrelsen, vil antallet af embedslæger ikke falde, men de vil derimod blive samlet i færre enheder. »Det ligger fast, at der skal være en institution øst for Storebælt og to vest for Storebælt, mod tidligere en i hver region. Flere af de nuværende fem...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind