Effektiv smertebehandling er fortsat et uopfyldt behov
»Jeg savner flere nye undersøgelser inden for rehabilitering og smertebehandling,« siger professor Kim Hørslev-Petersen, Gigthospitalet i Gråsten.

Effektiv smertebehandling er fortsat et uopfyldt behov Kim Hørslev-Petersen, professor og leder af forskningsenheden på Gigthospitalet i Gråsten, efterlyser mere forskning i effektiv smertelindring og rehabilitering.

Vigtige bidrag på årets EULAR-kongres bliver nye data for brug af tabletbehandling til patienter med leddegigt, rygsøjlegigt og psoriasisgigt, og ny viden om mere effektiv brug af eksisterende behandlinger. Til gengæld rummer kongressen ikke megen ny viden om smertebehandling og rehabilitering. Det mener professor og leder af forskningsenheden på Gigthospitalet i Gråsten Kim Hørslev-Petersen. »Jeg har bl.a. noteret mig, at der præsenteres en række undersøgelser, som har set på brugen af eksisterende behandlinger. Det gælder f.eks. nye data for effekten af hurtig og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind