»Den bedste oplevelse i mit liv at få EliteForsk-prisen« Hjerneforsker, og lektor, ph.d., dr.med., Milena Penkowa fik i sidste uge tildelt videnskabs-ministerens EliteForsk-pris 2009. Milena er ansat ved Institut for Neurovidenskab & Farmakologi på Københavns Universitet

Det lavede jeg, da du ringede: Kører i bil, og det er ikke så dårligt – det med at køre i bil. Jeg har et særligt forhold til biler. Min egen er en MX5 Roadster – en rigtig sjov cabriolet. Min bedste oplevelse på jobbet i sidste uge: Afgjort, at jeg fik prisen. Det har nærmest været den bedste oplevelse hele livet! Og den værste: Alt det administrative bøvl, som tager tid. Det er jeg god til: Jeg hader stilstand,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind