Konsulenter til FIERS – vil du skabe unikke sundhedssamarbejder? – FIERS – København / Danmark Vil du bruge dine relationelle kompetencer til at udvikle fremtidens sundhedsløsninger til glæde for tusindvis af borgere?

Dette job er udløbet

FIERS har ansvaret for Danmarks førende innovationshub. Her samarbejder du med private medicinalvirksomheder – både startups og giganter – og nogle af verdens bedste hospitaler. Sammen skaber I teknologiske fremskridt, der hjælper patienterne med bedre sundhed, bedre livskvalitet og frigiver ressourcer hos sundhedspersonalet.

Det er gennem det samarbejde, du er med til at udvikle løsninger, som måske ellers ikke ser dagens lys. Vi har bevist, at vores koncept virker. Nu skal vi indfri vores store potentiale, og det er du med til.

Velkommen til FIERS

Siden vores start i 2015 har vi faciliteret offentlige-private samarbejder i det danske sundhedsvæsen. I praksis accelerer FIERS introduktionen af nye teknologier og løsninger i klinikken og på tværs af sektorer. Det gør vi, fordi du og dine kolleger aktivt udvælger og medudvikler løsninger, gør dem klar til kliniske forsøg og introducerer dem på Nykøbing F. Sygehus, andre sygehuse i Region Sjælland og i samarbejde med kommuner.

De første forsøg er allerede i gang i klinikken, og nu skalerer vi op. Kraftigt op. Interessen fra de private aktører er der. Det samme er støtten fra det offentlige, for vi sikrer en højere grad af lige sundhed for alle. Sagt meget direkte: Vi kommer til at vokse over de næste år, så du får en stilling, du kan udvikle efter dine evner og interesser.

Stå for samarbejdet – vær den røde tråd

Du bruger din sundhedssektorviden til at gøre vores løsninger og processer bedre. Det gør du fx, når du rådgiver vores private partnere om deres idéer og løsninger, eller når du samarbejder med det sundhedsfaglige personale ude i klinikken og på tværs af sektorer, der tester løsningerne.

Samtidig får du input, læring og erfaringer fra vores samarbejde med nogle af verdens bedste hospitaler, som fx Sheba Medical Center i Israel, ligesom vi har spændende samarbejder på vej i USA og Singapore.

To retninger – samme formål

Din stilling kan tage to retninger:

  • Som International & Partnership Manager fokuserer du på at fastholde, udvikle og etablere strategiske samarbejdsrelationer. Det er både ift. Nykøbing F. Sygehus, andre danske sygehuse, kommuner, civilsamfundet, udenlandske hospitaler, universiteter, iværksættere og internationale medicinalgiganter.
  • Som Innovations Manager fokuserer du på at udvælge og modne de gode teknologiske sundhedsløsninger i et samarbejde med de partnere, der har udviklet dem. Derfra hjælper og rådgiver du både partnerne og lederne i klinikken, så løsningen bliver testet bedst muligt af og med et kommercielt sigte.

Klik på ovenstående links for at læse uddybende om de to retninger.

FIERS har brug for dig, der:

  • har minimum 5 års erfaring, hvor du har arbejdet med sundhedsvæsenet, så du både forstår det private erhvervsliv og det offentlige sundhedsvæsen
  • har erfaring fra offentlige sundhedsorganisationer, Life Science, bureau, interesseorganisation eller noget helt femte
  • er vant til at arbejde med projekter i en projektkultur
  • trives med samarbejde, og er dygtig til at skabe og vedligeholde relationer
  • ser mulighederne og griber dem, så du er med til at udvikle vores projekter, partnere og FIERS som organisation
  • taler og skriver dansk og engelsk, for vi har både danske og engelske samarbejdspartnere.

Klik på linkene ovenfor for at se de specifikke krav til stillingerne. Du arbejder som udgangspunkt fra vores kontor i København, dog med en forventning om fremmødedage på Nykøbing F. Sygehus efter behov – alt afhængigt af opgaver og din bopæl.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent i Mercuri Urval, Morten Lund Skov på telefon 50 76 12 09 eller sekretariatschef i FIERS, Jan Kanne, på telefon 21 84 93 78.

Løn efter kvalifikationer.

Søg stillingen via linket senest 2. januar 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig.