Speciallæge i almen medicin

Dette job er udløbet

Er du speciallæge i almen medicin og har du lyst til et fleksibelt arbejde, hvor du kan arbejde hjemmefra eller fra din klinik – så er et samarbejde med Hejdoktor.dk måske interessant?

Om Hejdoktor
Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Online hjælp fra speciallæger, fysioterapeuter og psykologer på web og mobil.

Hejdoktor er en sikker online platform som tilbyder fleksibel og nem adgang til krypterede konsultationer med erfarne sundhedspersoner. Vores vision er at give alle adgang til den sundhedsfaglige hjælp de har brug for – uafhængigt af tid og sted.

Vi tilbyder online video- og chat/billedkonsultationer med speciallæger i almen medicin, dermatologi, reumatologi samt med psykologer og fysioterapeuter.

Hejdoktor.dk ApS er underlagt de gældende regler på området angivet af Sundhedsstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed, herunder autorisationsloven, sundhedsloven, lov om klage- og erstatningsadgang og persondataloven.

Kvalitet og sikkerhed
Vores formål at levere den bedst mulige service til hver enkelt patient og derfor er patientens behov og krav altid i højsæde, hvilket afspejles af vores patienttilfredshed som ligger på 4,7 ud af 5.

Vi foretager hyppigt og løbende audit af konsultationerne hos Hejdoktor, for at sikre at de medicinske retningslinjer følges samt at vi altid holder et højt kommunikativt og pædagogisk niveau.

Fleksibelt arbejde
Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter. Du vælger selv hvor meget du vil arbejde og du kan nemt kombinere arbejdet hos Hejdoktor med eksempelvis klinik-arbejde eller vikariater. Du kan blive ansat eller sende os en faktura fra dit eget firma.

Hejdoktor.dk har åbent 365 dage om året i tidsrummet 8.00-22.00 i hverdagene og 08.00-18.00 i weekenderne.

Du logger på via NemID på Hejdoktors tekniske platform (webbrowser) og opgaverne vil være diagnosticering, visitering, konsultation og rådgivning af patienter. Konsultationerne foregår via video og tekst.

Din baggrund
Vi søger speciallæger i almen medicin. Du har interesse i at bruge og videreudvikle dine almenmedicinske lægefaglige kompetencer i en telemedicinsk sammenhæng.

Du kan arbejde selvstændigt og systematisk, udrede og vurdere, hvilken hjælp patienten skal tilbydes. Du har erfaring i basal diagnostik, behandling og erfaring med patientkontakt via telefon og e-mail. Derudover har du rutine i at anvende elektroniske dokumentationssystemer.

Vi tilbyder

  • Oplærings- og introforløb til Hejdoktors platform, digital kommunikation og vores medicinske retningslinjer.
  • Et spændende og afvekslende job som spænder vidt og en en varieret hverdag med en stor brugerkontakt.
  • Mulighed for at tilrettelægge arbejdet hjemmefra og for at tilrettelægge din egen tid.
  • Ingen tidskrævende administration.
  • Du bliver en del af en engageret medarbejderstab med stor fokus på høj faglighed.
  • En mulighed for at bidrage til den fortsatte udvikling af Hejdoktors platform.

Lyder det interessant?
Send dine spørgsmål eller ansøgning til job@hejdoktor.dk.